Vår vision..

En naturnära källa att hämta energi och släcka törst. En plats för samvaro och återhämtning med inspiration från Norrland

Historien bakom idén..

Har du någon gång längtat bort från vardagslivets stress och press? till en plast att i lugn och ro hitta dig själv igen och din källa till kraft och energi.

Idén bakom Norrkällan grundade sig i dessa tankar, att skapa en plats för återhämtning, en plats att släppa alla krav och bara vara. Allt fler drabbas av olika former av ohälsa, och steget till ett hälsosammare liv kan kännas långt borta. Vi menar att vägen till välbefinnande handlar om att bli mer medveten om sig själv och sin egen situation, samt om att hitta en balans i livet med bra kost, träning, egentid och självtillit. Med närhet till den norrländska naturen och olika alternativa hälsoaktiviteter har du möjlighet att utifrån dina förutsättningar och behov fokusera på det som får dig att må bra.

Vårt mål är att alltid ge dig som besökare en ny boost och ny inspiration vid varje besök. Genom att erbjuda dig den bästa servicen, vill vi få dig att känna dig omhändertagen.